pondelok 14. novembra 2016

SUPER SPLN
Mesiac v splne , Dnes : 14.11.2016 14:52
Obrovský Super mesiac bude najbližšie k zemi o 18 .rokov ...
Spln je priaznivým obdobím pre sebarealizáciu a tvorivosť, zároveň však i pre odpočinok. Je veľmi prínosné práve počas splnu nechať odísť a rozpustiť všetky svoje negatívne emócie a myšlienky, vzdať sa negatívnych spomienok a rozlúčiť sa s nimi ako so zbytočným bremenom, ktoré nechávame za sebou a vydávame sa v ústrety novej dobe ničím nezaťažený…
Matke Luna môžme v priebehu splnu odovzdať ako obetu všetko, čo nás brzdí a blokuje v osobnom vývoji.
MALÝ RITUÁL:
zapáľte bielu a striebornú sviečku práve v čase splnu, oslovte menom tú Bohyňu Luny, ktorá vás najviac oslovuje a priťahuje, požiadajte ju o pomoc a sprevádzanie. Všetko, čoho sa chcete či máte vzdať, zanechať, opustiť, si predstavte ako čosi, čo máte v spojených dlaniach. Rozlúčte sa s tým ako s niečím, čo vás sprevádzalo istý úsek vášho bytia, a potom to odovzdajte plameňu bielej sviečky ako úkon očisty. Následne si uvedomte, čo všetko nové by ste chceli vpustiť do svojho života, vložte to opäť do svojich spojených dlaní (ako sa spája v ubúdajúcej Lune Bohyňa s Bohom v pribúdajúcom Mesiaci) a odovzdajte nakoniec plameňu striebornej sviečky. Poďakujte Bohyni (Bohyniam) Luny a vykročte v ústrety novým výzvam a novej podobe svojho života.
Stanovená doba okolo splnu (ovplyvňuje nielen deň či noc splnu, lež už tri dni pred ním i po ňom) je časom ochranných rituálov, výroby amuletov, ktoré majú priniesť hojnosť a prírastky i čarov zabezpečujúcich plodnosť. Splnové obdobie je najvhodnejšie na pôst, najmä pôst len o čistej, nesladenej vode.
 (s.a.s) 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára