pondelok 27. mája 2019


Čo má začiatok ,má aj koniec , to čo raz v zlom začalo ,, v zlom aj skončí " !

sľúbené vkladám

Dlho som počúvala klamstvá ľudí ,ktorým som ... " podala pomocnú ruku , a určite aj vy mnohý priatelia , držali ste jazyk za zubami a čakali deň pravdy , napíšem vám teraz to , čo som vám včera sľúbila . Pretože v týchto dňoch sa ma ten deň D výsostne týka .. , Dobre si to prečítajte a kľudne aj zdieľajte , moja úcta všetkým , ktorých vás priateľ , kolega , blízky , alebo nejaký človek žiadal o pomoc a potom vás dlhý čas kŕmil výhovorkami ,, !!! Aké je ľahké a jednoduché rozpoznať výhovorky iných, avšak nie vlastné. Prečo? Pretože sa s nimi učíme žiť od detstva. Máme ich tak hlboko vryté pod kožu. Neexistuje žiaden skutočný benefit, aby ste ich používali. Dôraz je na slove skutočný.

Málo koho v skutočnosti zaujíma, prečo ste niečo nesplnili. Ide len o to, či ste dodržali slovo, alebo nie. Dnes už možno nemusíte zdôvodňovať iným ľuďom, prečo ste nesplnili svoje úlohy -záväzky a tak sa vyhovárate pred sebou samým. Hneď presne viete, prečo nemáte dosť peňazí, ako to, že ste neopravili kvapkajúci kohútik, prečo nemáte dobrý vzťah, priateľov, kondičku. Prečo nevrátite - nesplatíte konečne dlh , ktorý ste si požičali , alebo podvodom ste dostali blízkeho , priateľa na mizinu !! Všetko máte zdôvodnené a nikdy nie ste príčinou. Podstatné ale je, že ani jedna z týchto príčin/výhovoriek vás nikdy nikam neposunula. Vždy ste na jednom a tom istom mieste.

Ak výhovorku odmietnete a naservírujete si pravdu, napríklad „som lenivý sa hýbať”, alebo ,nechcem ti dať viac lebo som samoľúby sebec ,aj keď ti dlžím ! tak ste na tom hneď o niečo lepšie. Poznáte problém a môžete ho začať riešiť. Prijmete zodpovednosť, priznajte si pravdu a poučíte sa.

Potrebujeme ľudí, ktorí sú silní. Emocionálne, vo vzťahoch, fyzicky. To zahŕňa aj schopnosť priznať si pochybenie a pracovať na sebe. V momente, keď sa vyhovárame a prehadzujeme zodpovednosť inam, tak slabneme.

Obdobie výhovoriek je detské obdobie a to už máte všetci dávno za sebou. Váš život je len vaša zodpovednosť a ak ste niekoho do vášho krachu zahrnuli a pri tom vám pomohol , aký to máte charakter , ste zodpovední nie , iba za vaše činy , ale za to čo sa im deje kvôli vám v ich živote. Výhovorky - !! Nie vaša manželka,milenka , manžel , milenec , nie váš šéf, nie autobusové spojenie, ale vy sami ste zodpovední za to, čo urobíte.

Nesnažte sa všetko za každú cenu vysvetliť. Ale riešiť to konštruktívne !! 
Ak vám niečo nevyjde, povedzte, že to nevyšlo, ale hľadáte spôsob a termín aspoň čiastočne vyriešte. Nehľadajte pre seba ospravedlnenie. Nikoho nezaujíma, že vám to a to odobralo z rozpočtu , alebo vaše úlohy , záväzky , ktoré ste mali zapísané , nejaká upratovacia čata hodila do koša , či vám ich zožal váš pes ? !! 
Nevyhovárajte sa a nabudúce to urobte lepšie.Pretože niekto to urobil najlepšie ,aby vy ste mu podkopali nohy !!!!!!!

Začnite vnímať, že každá vaša výhovorka je klamstvo. Vedie vás jednoduchšou cestou, uľahčuje vám život, odstraňuje disciplínu a znemožňuje rast. To neprestane, kým sa nerozhodnete s tým skoncovať.

Rozoznajte výhovorky. Skoncujte s nimi. Ako? Začnite hovoriť pravdu a pravda vás vyslobodí. Z lenivosti, prokrastinácie, zabehaných zlozvykov.klamstva , že ste mohli vyriešiť skôr závažné veci , do ktorých ste vedome dostali tých , čo vám vo vašej núdzi bez výhovoriek pomohli 

Neverte výhovorkám, verte pravde.Fotka Janky Lilly Esper.

 (s.a.s) 

Upozorňujem priatelia našej spoločnej komunity , bude to veľmi obsiahle detailné silné , poučné a veľmi vám to pomôže ,aby ste sa postavili voči všetkým odporom , ktoré vám bránia ísť dopredu 

Chcem vám rozprávať o dôležitých silách , ktoré sme dostali a doteraz nikto nezačal ich poriadne používať , všetci sme dostali predurčené svoje vlastné sily . 

SILA SLOV 

Že slová hovoríte sami sebe to ste vy ! Keď si budete neustále hovoriť slová : ,, Ja som toto , ja som to , .... " tak sa nimi aj stanete . Neustále hovorte o sebe vo svojom vnútri aj navonok , iba tie správne slová .

Mnoho z vás nepoužíva silu slov. Podľa vesmírneho zákona je to tak , že keď nebudete akékoľvek sily používať správne a budete sa so silou slova hrať bez toho ,aby ste o tom vedeli , tak vás zničia !!!!§ Ako napríklad elektrina . Môžete ju používať na tie najlepšie veci vo svojom živote , ale keď nechcete a budete s ňou zaobchádzať nesprávnym spôsobom , tak vás zničí , priamo vás zabije !!!!§ Preto vám hovorím : Naučte sa používať každú silu , ktorá je vám prístupná . 

Slová , ktoré hovoríte sami sebe a iným môžu toľko urobiť pre váš život ! Keď chcete používať silu slov , tak to čo musíte praktizovať , je integrita . Prineste integritu do svojho života . Zamerajte sa na svoje slová viac a viac na naplnenie . 

Integrita znamená zamerať slová , ktoré hovoríte vo svojom vnútri aj navonok viac a viac na naplnenie . Keď sebe a iným neustále hovoríte : ,, Ty si človek , ty si človek " tak to je klamstvo ! Keď budete viac a viac naplnení pochopíte , že ste božské bytosti . Keď poviem slová : ,, Ja som božská bytosť , ľudia si myslia , že klamem , Ale ľudia klamú vtedy keď hovoria , že sú ľudské bytosti . Keď zostávate ľudskými bytosťami , vtedy ste neintegrovaní . Keď ja hovorím ,, som božská bytosť som úplne ustálená v integrite . 

Pochopte a zamerajte sa viac a viac hlbšie a hlbšie na naplnenie , zamerať svoje slová , ktoré hovoríte sebe a navonok smerom k naplneniu , to je integrita . Keď začnete praktizovať integritu , budete používať silu slov . Slová , ktoré budete hovoriť budú mať toľko sily , že iba vďaka ním budete schopní zmeniť svoj život aj život iným smerom k lepšiemu . * Ja robím iba to - používam tie správne slová na to , aby som zmenila životy ľudí , aby som transformovala ich životy . 

Silu rozprávať , hovoriť slová sebe a iným - túto silu má každý z vás . Môžete ju použivať buď na to , aby ste si vytvárali svoj život , alebo ho ničili . Správne slová vyslovené v správnom čase budú vytvárať váš život . Nesprávne slová vyslovené v nesprávnom čase môžu váš život zničiť . Najmä slová , ktoré hovoríte sami sebe a iným . 

Používať silu slov je vaše prvé právo . Základným právom ľudských bytostí nie je sloboda prejavu , ale 
 Sila Prejavu 
Vy musíte poznať silu prejavu . Mali by ste sa naučiť o sile slov . Poznať silu slov . Poznať silu slov je základná sloboda , základné právo . Keď budete poznať silu slov , vaše základné právo bude to správne právo . 

ˇA pokračujeme pripravte sa na na Ďalšiu dôležitú silu , ktorú máte a ktorú môžete používať a tou je : 

 SILA MYSLENIA 

Pochopte , sila slov a sila myslenia sú dve odlišné veci . Keď budete praktizovať integritu , budete mať jasnosť a skúsenosť o sile slov . Lenže sila myslenia je hlbšia ako sila slov .  Sila slov dokáže vytvoriť , alebo zničiť jeden vzťah . 
 Sila myslenia dokáže vytvárať , alebo zničiť váš život samotný !!!§ 

Sila myslenia je ďalší zdroj sily , ktorý nepožívame ani správne ani úplne . Jedna dobrá správa je , že hoci ju používate nesprávne , ale nie úplne , nedostanete sa do väčšieho utrpenia . Aj nesprávnym smerom používate , iba minimum sily myslenia . Silu myslenia budete používať správnym smerom vtedy , keď budete praktizovať autentickosť . 
To čo si myslíte o sebe . čo si myslíte o iných , ako chcete premietať pred iným a čo si myslíte o tom , čo si myslia iní o vás ... 

To čo si myslíte o sebe môžete zmeniť za desať dní ! Kedykoľvek budete večer zaspávať zamerajte svoje myšlienky na nové myslenie : ,, Odteraz budem o sebe rozmýšľať čo najlepšie ! " Rozhodnite sa tak a choďte spať . Vaše myslenie v snoch aj v hlbokom spánku sa zameria týmto smerom . Keď budú vaše sny zamerané na to , čo si chcete o sebe myslieť . váš úspech bude k tomu smerovať . 

Prosím pochopte , sny vás dovedú do reality . Musíte poznať túto pravdu . V každej oblasti , či je to veda , matematika , výskum , alebo zábava , v každej oblasti vás vaše sny dovedú do reality . Každú noc nasmerujte to , čo si chcete o sebe myslieť , čo si chcete myslieť o iných , čo si myslíte , že iní si myslia o vás , všetko nasmerujte tak ako to chcete , choďte spať v tom istom stave každý večer a upadnete do hlbokého presunu ... 

Sila myslenia je taká krásna , výnimočná sila , ktorá dokáže vo vás spôsobiť zázraky . 

ˇA pokračujeme pripravte sa na na Ďalšiu dôležitú silu , ktorú máte a ktorú môžete používať a tou je : 

 SILA CÍTENIA 

je to ďalšia dôležitá sila . To ako sa cítite ohľadne seba a sveta , to ako chápete seba a svet , to je veľmi dôležitý pocit . Túto soli môžeme požívať vtedy , keď začneme cítiť zodpovednosť . Môžeme mať pocit , že ste veľmi malá bytosť , alebo veľmi silný človek . Váš pocit bude posilnený , iba vtedy , keď sa budete zodpovední . Keď sa budete cítiť zodpovední za všetko , za viac a viac vecí , keď sa budete cítiť zodpovední viac a viac , keď budete používať silu cítenia , posuniete sa na ďalšiu úroveň vášho života . Pozdvihnete sa na ďalšiu úroveň . Keď začnete preberať zodpovednosť , tak veľmi jasne uvidíte , že keď sa zmení váš pocit ohľadne seba a sveta , tak sa zmení celý svet aj jeho reakcia na vás !

ˇA pokračujeme pripravte sa na na Ďalšiu dôležitú silu , ktorú máte a ktorú môžete používať a tou je : 

 SILA ŽITIA 

Život samotný je sila . Každý deň chodíte , rozprávate , sedíte , premýšľate , cítite . Toto všetko spolu , život je sila . Keď sa niekedy rozhodnete žiť v správnej nehnuteľnosti , tak sa stane vašou . Budete ju vlastniť , už len tým , že tam budete žiť . Aj žiť na správnom mieste je sila . 
Život samotný je sila . 

Silou života môže byť obohacovanie . Silu života môžete používať vo svojom živote vtedy , keď sa rozhodnete, že váš život je pre iných , tak budete používať to najlepšie zo sily života . Keď sa rozhodnete , že obohacovanie je váš život , zaistíte si tak všetko najlepšie v živote vďaka Životu . Keď sa vesmír rozhodne vám dá tie najlepšie veci, nedokážete si ani len predstaviť tie dary, ktoré vám prinesie život , pretože vy stále nepoznáte tie najlepšie veci , ktoré život má . Keď sa rozhodnete obohacovať autenticky, keď sa autenticky rozhodnete , že obohacovanie je váš život , život vám prinesie tie najlepšie veci . 

Sila slov bude pre vás prístupná , keď budete praktizovať integritu . SiIa myslenia bude pre vás prístupná , keď budete praktizovať autentickosť . Sila cítenia sa vám otvorí , keď budete praktizovať zodpovednosť Sily života budú pre prístupné v momente , keď sa rozhodnete obohacovať iných . 

 Dôležitá pravda pri tom všetkom je : nestrácať nádej v seba a v ľudí . Aj keď ľudia zlyhávajú stokrát , ďalej s nimi pracujte . Zlyhanie ľudí nie je nič iné ako vaše zlyhanie ,frustrácia z vášho zlyhania . Pretože nedokážete zvládnuť z frustráciu vášho zlyhania , nedokážete zvládnuť ani frutráciu zo zlyhania ľudí . !!§

 Veľakrát sa ma ľudia pýtajú : Prečo by sme mali pracovať s týmito ľuďmi ? Nie sú integrovaní , nie sú autentickí , Sú to klamári , podvodníci ! " Ja im odpovedám : ,, Keď nie ste schopní zvládnuť ich zlyhania , nebudete schopní zvládnuť ani tie vaše . Pretože , keď nie ste schopní zvládnuť svoje zlyhania , nie ste schopní zvládnuť ich zlyhania . " 

 Stratiť nádej v ľudí spôsobí , že ju stratíte sami v seba , čo je hrošie ako samovražda ! Stratiť nádej v seba , to je duchovná samovražda .  Stratiť nádej v iných , to je spoločenská samovražda .  Keď stratíte nádej v iných , zaručujem vám , že ju stratíte aj sami v seba . Aj stratiť nádej v iných je duchovná samovražda , pretože , keď sa udeje jedno , stane sa aj to druhé . Keď sa stane to , že stratíte nádej v seba stane sa aj to, že ju stratíte v iných . 

( DARMO SA BUDETE SCHOVÁVAŤ , VYPÍNAŤ MOBIL NA VIBROVANIE , ALEBO BLIKANIE , LEN ABY NEBOL ZVUK , DARMO SA BUDETE SCHOVÁVAŤ NEVIDITEĽNÝ NA SIETI , DARMO BUDETE MLČAŤ NA MESSENGER A INÝCH CHAT , SMS , ) SVOJU NÁDEJ STE TÝM STRATILI NATRVALO V INÝCH !!!!! § )

Podstata tohto môjho vstupu je aby ste : Používali silu slov pomocou integrity . Používajte vašu silu myslenia pomocou autentickosti . Používajte silu cítenia pomocou zodpovednosti . Používajte silu života pomocou obohacovania . NIKDY NESTRÁCAJTE NÁDEJ = nikdy nestrácajte nádej !!!§ v seba a v iných , urobte s ním ,, ukončite " . Nestrácajte nádej v seba , ani v iných ! Keď sa to stane je to duchovná samovražda . Fotka Janky Lilly Esper.

 (s.a.s) 

Závisť

Závistlivý človek je strašným netvorom, ktorý sa za dobro odpláca zlom.
Závisť je zakuklená nenávisť, kde sa odvíjajú všetky hriechy. Opakom závisti je dobroprajnosť
Dcéry závisti - ohováranie, osočovanie, trápenie v úspechoch, nenávisť, jasot pri protivenstvách, 
Dcéra závisti je ohovárka.
Lakomstvo

Malomocenstvo spočíva v nákaze krvi a často spôsobuje smrť. Podobne závisť – ona je duchovným vredom, ktorý preniká človeka až do špiku kosti. Ťažko je teda vyliečiť človeka z tejto choroby.

Závisť každý hriech opľúva svojím jedom dokonca najlepšie skutky. 
zlý duch dokáže napodobniť všetky dobré skutky, ktoré navonok robíme, čo sa však týka pokory, tam je úplne porazený. ,, A PRETO SOM TU ! " PRIATELIA , ČO MA POZNAJÚ, VEDIA V ČOM DOKÁŽEM POMÔCŤ ! A NEPRESTANEM ,, LEBO SOM SA TAKÁ NARODILA " .

Niekedy takíto ľudia nábožné predstierajú priateľstvo – ale v skutočnosti by najradšej nikdy nevideli svojho protivníka. každý hriech zaslepuje človeka,nič neobklopuje takou hustou hmlou a prepúšťa do duše tak málo svetla, ako to robí závisť.

motívom priania zla niekomu je zvyčajne závisť alebo nenávisť.

Závisť a nenávisť viac škodí tomu, kto ju má, ako tomu, proti komu je namierená. Samozrejme, môže ľahko byť priestorom pôsobenia diabla..
tak tieto osoby sú nositeľmi zla, a prenášajú ho na iných.

Často o tom ani nemusia vedieť/ že to spôsobujú) Ale nepôsobia na všetkých,len na tých, ktorí sú citliví alebo psychicky slabí. Od takých ľudí sa treba oddeliť. Závisť nepozná oddych - Kto začne z hriechom, neostane pri jednom: POMSTA, LAKOMSTVO, KRIVÉ SVEDECTVA A IM PODOBNE... taký neobsiahnu nebo nikdy. Závisť spočívajúca v túžbe po niečom, čo má niekto iný, a v snahe získať predmet tejto túžby, niekedy i za cenu zavrhnutia činov. Najväčšmi odsudzujú blížnych za tie poklesky, ktoré sa im závidia..

Závisťou diabla však prišla na svet smrť!

Zlostní ľudia na všetko nájdu špinu a škvrnu; nikto sa neuchráni pred ich výčitkami, hoci by viedol najsvätejší život. Žiarlivý jed svojho jazyka rozlievajú všade; dokonca Dokonalé skutky a Cnosti blížnych podrobia kritike a bezohľadnému hodnoteniu. V tomto ohľade pripomínajú jedovatých hadov, ktorí v najkrajších kvetoch zberajú jed, a byliny, ktoré slúžia na lieky, premieňajú vo svojom organizme na smrtonosný jed.

Závisť ťa oslepuje, odstráň ju zo svojho srdca, a budeš mať rád protivníka a budeš s ním žiť tak isto, ako s inými ľuďmi. Alebo navždy sa mu vyvaruj ..........a odpusti !

A ešte viac Vám obšírne k tomu napíšem , pretože mi píše veľa z Vás ohľadom tohoto . Aby ste vedeli prekliatie je vedomá alebo nevedomá forma ublíženia inému človeku. Dôvodom prekliatí býva najčastejšie nenávisť, závisť, túžba po moci, pomsta alebo odstránenie konkurencie. Prekliatie vykonávajú ľudia, ktorí sa venujú čiernej mágii ale pokojne ho môže vysloviť aj neškolený človek v afekte. O tom, že slová majú moc niet pochýb. Prekliatie dokáže úspešne zničiť rodinu, vzťah, prácu ale najmä zdravie či už to duševné alebo fyzické. Všetko sa začína veľmi nenápadne zhodou zlých okolností.

Do vášho živvota vstupuje prekliatie rôznymi cestami .. je to teda Závisť a nenávisť ... zloprajnosť , klamstvo ., ohováranie , zlorečenie na Vás .... a podobne čo som spomínala

Mýlite sa ak si myslíte, že prekliatiam a porobeniam sa venujú , iba duchovne zdatný .. alebo čarodejníci a mágovia. Prekliatie môže uvrhnúť ktokoľvek, kto cíti voči inému živelnú nenávisť a túžbu zničiť ho. Aj slová vyslovené v afekte: " bodaj ťa, aby ťa, preklínam ťa.. " dokážu zasiahnuť dušu človeka a ten ak má slabú chvíľu podľahne. Rozbehne sa kolotoč problémov, ktorý je ťažké bez odkliatia zastaviť.

Pýtate sa ma , či je možné aby kliatba alebo prekliatie fungovalo. Žiaľ z vlastnej skúsenosti viem povedať, Áno je. Výbornou ochranou proti kliatbam je sila osobnosti, vlastná pohoda a pokoj. V dnešnej hektickej dobe plnej nečakaných zvratov aj najsilnejší človek podľahne zlej nálade, chorobám a problémom. Ak vás v takomto období niekto popreklína, to čo by ste inokedy odrazili pohltíte. A potom nastane problém.

Ak však už je raz kliatba pri vás !!!!!!!!! 
( jasnovidci ju častokrát popisujú ako čierny mrak ) je potrebné urobiť tzv. odkliatie. Kliatba sa sníme, odstráni a človeku sa opäť uľaví a spriechodní cesta životom. Niektoré formy ľahších kliatieb si človek môže odstrániť aj sám no na tie tažšie už potrebuje odborníka. A preto vám to píšem až sa stále neopakujem v chat ..

Mne je srdečne jedno , či klikáte a žobronite sponzorské duchovne iné komunity a spoločenstvá !! ale pri pohľade keď vás tam vidím , HANKA , ERIKA , A EŠTE XX INých 
JA LENORMAND TAROT MÁM ROVNAKO A KĽUDNE SA NECHAJTE NAROLOVAŤ ........ NEBUDEM TOTO KOMENTOVAť RADšEJ , čo mne napíšete nikam nejde , ja nemám záujem spolupracovať s nimi a ANI NEBUDEM !! TO SOM NAPÍSALA NA OKRAJ . TAROT JE PROTI BOŽIEMU PRIKÁZANIU AK HO ROBÍM PRETOŽE INEJ !!!!!! CESTY NIET!!!!!!!!!

Takže znova , ak je už raz kliatba u vás !! jasnovidci ju často popisujú ako čierny mrak .. je fakt sila keď to odpálim !!!!!!!!!!!!! Kliatba sa sníme , odstráni a človeku sa opäť uľaví a spriechodnia sa cesty životom .Pri profesionálnej čiernej mágii, ktorú si váš súper zaplatí u veštice alebo bosorky sa vyvolávajú zlý duchovia a s tým nie sú žarty!! Oneskorené riešenie vzniknutej situácie môže spôsobiť veľké problémy a pomalé odstraňovanie vzniknutých následkov. Takúto formu mágie si už človek svojpomocne odstrániť nevie a je len málo odborníkov, ktorí vedia ako na to.A moja úcta , koľkokrát mi je rôzne , pretože žiť týmto duchovným darom a viem to aj hlbšie pomenovať ,, nie je ľahké , ak si to myslíte !! Som vďačná , že môžem nasmerovať a pomôcť skutočne je iba pár bytostí , ktoré sú také a nepotrebujú si sponzorovať komunity ani stranky .. ja som urobila iba jednu vec veštila som ako dôkaz pri založení živnosti úradu usmejem sa úprimne ma brali ako ako zlatý klenot , ktorý nikdy ešte nevideli na vlastne oči , ako je to možné , ako to viete odkiaľ to ide na to nebudem odpovedať vnútorné trápenie má rôzne pohľady a potom reakcie , ktoré skôr ubližujú a preto treba to ukončiť kým neodíte de facto nanebovzatie ,, razom " !!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

na zastavenie bratia vašich peňazí a agresie preto , rozbitie vášho vzťahu, ublíženie na vašom zdraví a iné. Ak máte pocit, že vo vašom okolí sa dejú záhadné veci a máte podozrenie alebo priamo dôkaz, ozvite sa. Ak chcete .. moja úcta
Fotka Janky Lilly Esper.

 (s.a.s) 
Pasca 

Nedajte sa nachytať , vidinou lepšieho zajtrajška , kde nemáte nič zaručené , vkladať predsa len niečo musíte svoju dôveru v mene a preto aby ste najskôr živili niekoho , kto to vymyslel , kde nepotrebujete nič , iba vaše nadšenie ,, “Vždy nasledujte svoje srdce, no nikdy si so sebou nezabudnite vziať aj svoj rozum.” Preto túto ponuku nebudem vkladať ani do komunity !! nadšencov krátkodobých zárobkovo šťastných je iba na začiatku , všetko sa stratí a možno i v živote rozpadne ak zistia VEĽKÉ KLAMSTVO - PONÍŽI !!!

)○( W*I*C*C*A )○( Fotka Janky Lilly Esper.

 (s.a.s) 
Zázrak alebo poslaný anjel

Zázrak nie je dotknúť sa oblakov , Zázrak nie je čo sa načas vykúzli a za chvíľu zase zmizne , Nie je to ani keď niekto pochváli a slová sa zase skotúľajú . Zázrak je dar " v ktorom je vedomie , že pomoc Ti je na blízku. Zázrak je človek , ktorý neváha a pomôže , keď iný hovorí, že nemôže"!.
Zázrak je niečo čo dá Ti pocit , že niekto v SRDCI DOBRO MÁ..  A NA JEHO DNE - JE PLNÁ TRUHLA ZÁZRAČNOSTÍ.
Zázrak nehľadaj v trblietkach čo je faloš a klamstvo, Jasné skutky vnímaj potom uvidíš a pochopíš , že zdanlivo prázdne dni sú nádhernými zázrakmi pretkané - uskutočnené . 
 S láskou a svetlom ♥ Fotka Janky Lilly Esper.
Radšej , byť Nikto ako Klamár !!!!!!!

Klamár Vám vždy povie verziu odpovede , ktorá vyhovuje , iba jemu !!

napíšem Vám nevedomé klamstvo klamára

okrem xxx výhovoriek a presunu času , tým , ktorím ste pomohli nech už je to akokoľvek , klamára odhalíte :

Uhýba pohľadom

- oči prezradia veľa. Sledujte, či sa vám pri rozprávaní pozerá do očí alebo stále uhýba. Klamár sa väčšinou nevydrží pozerať dlho do očí. Pozerá sa viac dole alebo hocikde inde. Prípadne sú aj takí, ktorí váš pohľad priamo hypnotizujú, len aby sa snažili pozerať do vašich očí. V takom prípade, pravdepodobne tiež klame.

Je nervózny

- nervozita je veľkou indíciu, ktorú spoznáte tak, že sa s niečím stále hrá, pohadzuje rukami, žmolí si ich, prešľapuje z nohy na nohu, hryzie si často pery, pozorujete, že sa potí.

Hovorí pomaly, potom rýchlo

- tempo reči je v tomto prípade tiež dôležité. Jeho reč je buď veľmi rýchla, alebo hneď na to veľmi pomalá, rozmýšľa, ako vás oklamať alebo nezrozumiteľne niečo rýchlo hovorí, aby to mal za sebou.

Má iný hlas

- počúvajte dobre. Keď Vám klamár klame premení sa mu hlas. Začne sa trocha chvieť, cítiť z neho akúsi úzkosť.

Keď útočí

- ako sa hovorí, najlepšou obranou je útok. A vtedy je to viac než jasné. Začne vykrikovať, že mu neveríte, rozčuľuje sa, keď počuje pravdu a útočí na vás.

čas je viac než zlato !! klamári !! čas už nemáte !!

všetko sa vracia pravdou reálne , alebo karmicky !!Fotka Janky Lilly Esper.

 (s.a.s) 
Klamstvo
Klam a uvidíš čo to s tebou urobí, klam ak sa nebojíš !
klam keď máš srdce z kameňa, keď tvoje city sú len klamstvá .
Je aj klamstvo v tvojom živote veľké, keď nevieš čo už ďalej ...
Pamätaj si to ja som bol prvý čo ťa varoval a svojmu nešťastiu si sa neveriac smial ....
takto to v neprejavenom svete nie je , je to ešte oveľa ,, horšie - temnejšie , bez farby , bez božieho tepla , za života potrebujete odpustenie a odčiniť , alebo vykonať veľkú snahu .. inak ste nenávratne zatratený aj to je slabo napísané !! Berte veľmi vážne každé slovo , ktoré poviete , tie najťažšie slová bude cítiť vaša duša , keď odtiaľto odídete !!! .. niekedy vám viac .. držte sa svojej viery a svojho slova , boli sme stvorený k obrazu božiemu , rovnako strážny anjel a ostatní vaši duchovný majstri i duše vašich blízkych sú vám za chrbátom .. niektorí sa budete hanbiť , keď bránou budete prechádzať , či prejdete a nepadnete do temna najhoršieho miesta je na vás , na zemi si totiž tvoríte cestu do neba .. 
s láskou a svetlo  = s.a.s 
Súvisiaci obrázok
 (s.a.s)