nedeľa 2. júna 2019


Svetlo Života

Aké je tvoje svetlo života ? 

Sedíš a pozeráš sa pred seba vidíš pred sebou stenu teda stena je pred tebou , za tebou je ďalšia stena , ďalšia stena je po tvojej pravici , ďalšia je po tvojej ľavici , nasleduje .strop a podlaha Strop a podlahu majú všetci ľudia spoločnú , keď do tejto miestnosti prinesieš sviečku , v tej miestnosti nikto nebude bude úplne prázdna miestnosť od ľudí budú zatvorené okná dvere , aby v miestnosti nebol prievan a keď sviečku postavíš tak sviečka bude horieť krásne bude plápolať budeš si istý , že sviečka bude horieť v kľude ak však jednu stenu z miestnosti zbúraš , odstrániš tak už je plameň v ohrození .
A ak odstrániš , zbúraš až dve steny tak vznikne prievan a zhasne svetlo sviečky . 
Rovnako tak je to i s človekom a tu je teraz pre každého otázka ,aby človek nezničil aby človek stále horel , aby mal človek mal svoj plameň života , tak musí mať šesť zabezpečených stien v živote a ktoré sú to urob si inventúru ktorá stena ti chýba v tvojom živote . 
Prvá stena je tá ktorá je pred nami . Všetci sa musíme na niečo tešiť to čo je pred nami na to sa tešíme , mať nejakú perspektívu ako napríklad môžeme to vidieť v domove dôchodcov kde ľudia ktorí tam žijú povedia : No načo sa ja mám babka stará tešiť Aká perspektíva ? Čo ja môžem mať akú radosť ? Ja už čakám iba krematórium , hrob, to je ale deprimujúce myslenie ! Treba mať niečo pred sebou tešiť sa napríklad kam pôjdeš v lete na dovolenku . Alebo napríklad čo dostaneš pod stromček od svojho partnera od svojej partnerky tešiť sa !! Ak človek nemá sa načo tešiť !! Ak človek nemá motiváciu , zmysel a dôvod a sa nemá na čo tešiť tak jeho plamienok steny je ohrozený !! 
Zadná stena charakterizuje ľudí v našom živote o ktorých sa môžeme oprieť napríklad : žena musí mať istotu že muž je jej opora . Deti musia mať istotu , že rodičia sú ich opora a takto to ide ďalej ak však nemáš nikoho o koho sa môžeš oprieť dokonca sa bojíš pozrieť dozadu . Bojíš sa pozrieť v živote dozadu , kto tam je (hrôza ) , aby si ešte od neho nedostal ,že potrebuješ oporu tak to ti už chýbajú dve steny a to už je po plameni sviečky "" teda pestuj si prednú stenu až sa máš načo tešiť a pestuj si zadnú stenu až sa máš o koho oprieť , teda rodina a vzťah , = láska !! to čo je po našej ľavici je blízko nášho srdca pretože človek má srdce síce na pravom mieste aj keď ho má v ľavo teda táto stena po ľavej strane charakterizuje našich priateľov aj keď je človek ženatý vydatá , zadaný zadaná je potrebné nežiť izolovanie v partnerstve ako v klietke ale mať priateľov , mať priateľa ktorý ťa vypočuje , ktorého ty vypočuješ a vieš že tvoj priateľ ťa nezradí jednoducho priateľa pri ktorom si to svoje srdce vyleješ , dobrého priateľa , ak nemáš túto stenu buduj si ju . Hľadaj svojho priateľa !
Hľadaj ho !! Pravá stena to sú ľudia v našom živote s ktorými spolupracujeme teda kolegovia v práci ,je dôležité aby na pracovisku boli " Dobré vzťahy " . Predstav si že si v práci a teraz nehovorí s tebou kolega pretože si mu v niečom nesadol ďalšiemu nemôžeš nič povedať pretože je klebetný , prezradí všetko čo mu kto povie a na ďalšieho si musíš dávať pozor 
v tomto prípade ti chýba pravá stena teda pracovné Dobré vzťahy buduj ich neznižuj sa na nižšiu úroveň. Zhrňme si to teraz = takže to máme perspektíva ,rodinné, priateľské, pracovné a Vošli sme máme podlahu . 
Sviečka sa musí postaviť do jedného miesta a tam musí stáť 
A nie aby si ju prenášal z jedného miesta na druhé a toto robí mnoho ľudí chvíľu sú na jednom mieste , ďalšiu chvíľu na inom , raz z iným človekom , potom sa vrátia k minulému človeku , zmena práce vyhovuje , potom sa vrátia na staré miesto .
Nie ! Toto je vaše pevné miesto podlaha stáť na jednom mieste a ísť v pred ! Krásne svieti svetlo nášho života 6. stien poslední pilier nášho života je vrchná stena a v nej máme veci ktoré nás presahujú to sú duchovné hodnoty kultúra , dobro krása , viera , nádej, láska a umenie To sú hodnoty ktoré pršia = padajú z neba na nás Pretože ak sme bez viery ,
bez lásky , bez nádeje , bez umenia , bez dobrá , bez krásy bez .. duchovné hodnoty a bez týchto ostatných krásnych veci ktoré na nás padajú = prší z neba tak nám chýba vrch steny a padajú na nás krúpy a to znamená iba jediné pre každého človeka , že skoro umrie tvoj život .

budujme si týchto šesť našich stien , našich pilierov .
Budujme si toto naše svetlo v týchto šiestich stenách ,aby sme mali všetko to krásne , ktoré svieti na nás z neba , aby sme tam mali svetlá nášho života . Bez svetla nášho života nie je možný život , ktorá stena ti chýba Tu si tvor a vytvor si ju tak aby si bol , aby si bola v živote šťastný = šťastná

Svetlo Života

Aké je tvoje svetlo života ? koľko oporných stien máš, 
koľko pilierov ti chýba napíš si ich pre seba a buduj si ich , vymaž , odíť zo života ľuďom , ktorí ti nie su oporou , vymaž zo života prácu , kde nemáš dobré pracovné vzťahy , vymaž priateľov , ktorí sú , iba vysávačmi , klamármi v tvojom živote

buduj si týchto šesť našich stien , pilierov .
Buduj si toto svetlo týchto šesť stien ,aby si mal všetko to krásne , ktoré svieti na teba z neba , aby si tam mal svetlá tvojho života . Bez svetla tvojho života nie je možný život , ktorá stena ti chýba Tu si tvor a vytvor si ju tak aby si bol , aby si bola v živote šťastný = šťastná

Fotka Janky Lilly Esper.
Pre každé " znamenie osobitne "
najdite si to svoje 
až do konca mesiaca Jún. 2019 výklad

BARAN = Nie je tu miesto pre seba- obmedzovanie , tak vyjadrite svoju kreativitu , akýmkoľvek spôsobom , akým môžete ! Nesúďte čo sa deje teraz na základe niečoho , čo sa stalo v minulosti . Nezačínajte žiadne projekty , ktoré sú mimo vaše schopnosti . Robte to , čo je v rámci vašich schopností a vyhnite sa rozikám . Získate podporu od svojich kolegov ,alebo známich , ľudí , ktorí sú úplne na vašej strane .
Ukážte , že máte dostaok nápadov !!! a nie ste ľahostajný . Snažte sa prijať veci také , aké sú . Pozerajte sa okolo seba a uvidíte ľudí , ktorých ste si predtým nevšímali ... chodník !! Plánujte a dodržujte *)

Bonus porozumenie Baran , Panna , Váhy , Škorpión toto sú vaši najlepší radcovia

BÝK = Ideálna doba stretnúť niekoho  nového )))) Býci nachádzate sa v období nových zážitkov a nachádzate nových priateľov . Vytiahnite vaše potenncionálne problémy von medzi ľudí A nájdete pokoj vo vašom živote . Dajte do svojich dní trochu viac vášne , aby ste prežívali svoj život . Stres z prepracovanosti vám môže spôsobiť pocit slabosti . Máte dosť sľubov , ktoré dodržať . Viac ako kedkoľvek predtým verte vo vesmír to je kľúč k vášmu šťastiu

Bonus porozumenie Rak , Strelec , Vodnár toto sú vaši najlepší radcovia

BLÍŽENCI = Učte sa novým veciam .. , niektorí budete mať novú prácu , alebo lepšie miesto . Budete sa cítiť dostatočne silný , aby ste otočili bilanciu vo svoj prospech . Držte si na uzde pevne vašu pozitívnu energiu s vašimi blízšími kamarátmi . Osobné prekvapenie sa pre vás blíži ( týždeň ?)
Viete , že nemôžete mať všetko . Môžete sa starať o tých , ktorých milujete , bez zodpovednosti za ich emócie . Toto je ideálna doba , aby ste začali nový smer v udržaní vzťahov .
Ľudia , ktorí riešia problémy pre vás urobia veľa.

Bonus porozumenie Panna , Kozorožec , Škorpión , Ryby , toto sú vaši najlepší radcovia

RAK = Pre vás je toto ideálna doba stretnúť niekoho nového . Možno nedôjde k takému splneniu vašich očakávaní .. a preto musíte nájsť spôsob sa prispôsobiť novým podmienkam . Nebojte sa ak nedokážete všetko urobiť načas. Pred vami sú jednoznačne zaujímavé zoznámenia , ktoré môžu byť osobné , ale i obchodné = pracovné = kontakty a tieto vám pomôžu zabezpečiť si finančné prostriedky a preto venujte pozornosť na dôležitú komunikáciu . ( Nutne sa zabezpečte týmto smerom )

Bonus porozumenie Býk, Rak , Ryby toto sú vaši najlepší radcovia

LEV = Vaše psychické schopnosti a možnosti sú veľmi vysoké Potrebujete pracovať tvrdšie , kým môžete ( kým máte priestor a čas ) , aby ste zvýšili svoje príjmy. Dobré finančné rady prichádzajú vo forme od niekoho , koho poznáte . To prečo sa rozhodnete ( alebo ste sa už rozhodli ) , ovplyyvní celú vašu budúcnosť

Bonus porozumenie Strelec , Vodnár toto sú vaši najlepší radcovia

PANNA = Uistite sa , čo chcete a choďte za tým , Dvere sú priamo pred vami , tak ich otvorte ! Investujte peniaze do svojej budúcnosti . Akcia a inšpirácia pasujú spolu , čím vám dávajú silu do dennodenného vášho života . Nedovoľte vašej frustrácií stáť v ceste vášho úspechu pre pár nezodpovedných ľudí , inak by ste mohli stratiť zásadné veci zo zraku vášho cieľa a každý deň je iba raz !

Bonus porozumenie Býk , Rak, Lev , Škorpión toto sú vaši najlepší radcovia

VÁHY = Pravdepodobne utekáte pred realitou .. neotáčajte sa chrbtom zodpovednostiam . Pokiaľ ide o vaše vzťahy s blízkými ukazujte trpezlivosť a stálosť . Dobré finančné rady prídu od človeka , ktorého dobre poznáte .. Všetko čo potrebujte vedieť sa prirodzene dozviete , len treba , aby ste ešte trochu vydržali . Udržujte svoje srdce otvoprené mágia je všade kam sa pozriete . Môžete sa naučiť niečo hodnotné od priateľa , alebo i partnera ak sa ( niektoré váhy nerozchádzajú už s partnermi teraz = do konca roka ) Nachádzate sa v období nových skúseností a spoznávania sa s novými ľuďmi ( priateľmi ) .

Bonus porozumenie Baran , Váhy , Kozorožeč toto sú vaši najlepší radcovia

ŠKORPIÓN = Máte skvelé nápady . Váš úspech záleží len na vašej vlastnej ambicií . Ľudia okolo vás budú obťažovať svojim zdĺhavým a pomalým myslením . Vylúčte ich zo svojho zoznamu Hneď !!§§ Pokiaľ priamo nepodporujú vaše ambície , príživníkov a vysávačov je všade okolo dosť !§
Dôležité nezanedbávajte svoje zdravie . Nájdite si čas na vyslúžený odpočinok . nechajte ostatných hovoriť prvých . Majte odvahu pracovať na vašich snoch a nápadoch .
Šťastie je vám naklonené .

Bonus porozumenie Blíženci , Panna , Strelec, Ryby toto sú vaši najlepší radcovia

STRELEC = Vyhnite sa tvrdohlavosti a začnite počúvať aj iné názory . Aj keď musia byť vykonané celkom zložité dohody , všetko pôjde hladko . Cítite sa pokojne . Vaše očakávania sú skvelé . Majte trpezlivosť , zostaňte ustálený , aby ste si nastavili realizovateľné vaše ciele . Budete sa cítiť dostatočne silný , aby ste otočili vašu bilanciu vo svoj prospech . Ideálna doba na novú prácu , postup , alebo nový biznis . Je to ťažké ak práca zavadzia vášmu spoločenskému životu . Vážne buďte opatrní pri používaní slov , lebo nebudú brané na ľahkú váhu , môžu vám v budúcnosti uškodiť .

Bonus porozumenie Blíženci , Rak , Panna , Kozorožec toto sú vaši najlepší radcovia

KOZOROŽEC = Nebuďte tak tvrdohlavý . Dajte do každého dňa viac vášne , aby ste prežili viac svoj život . Vaša trpezlivosť môže byť týmto spôsobom testovaná = kľúče , ktoré potrebujete máte vo svojom vrecku . Vyjadrite sa rôznych spôsoboch aby vám ostatní dobre rozumeli a nemusí to byť tvrdými spôsobmi komunikácie . Udržujte váš život jednoduchšie = pokojnejšie = vysoký krvný tlak vám netreba !§§ Plánujte dopredu aj pre potencionálne výdavky .

Bonus porozumenie Strelec , Ryby toto sú vaši najlepší radcovia

VODNÁR = Vyhnite sa tvrdohlavosti a začnite počúvať aj iné názory . Budete sa cítiť lepšie , ľahšie . Síce sa možno cítite neporaziteľný vo svojich aktivitách . nezabudnite , že dvere sú rovno pred vami , tak ich už otvorte !§§
Dostanete sa do svojho cieľa skôr , ako si myslíte . Ľudia si všímnú , že budete vyzerať inak  ))

Bonus porozumenie Blíženci , Strelec, Kozorožec toto sú vaši najlepší radcovia

RYBY = Konečne myslite vo veľkom o zmenách , ktoré môžete urobiť . Môžno sa všetko nestane a nesplní vo vašich očakávaniach , ale vy musíte nájsť spôsob ako sa prispôsobiť novým podmienkam . Adaptabilnosť je kľúč k vášmu šťastiu . Vaše aktuálne konflitky vo vzťahoch sú skutočné , ale vy dobre viete ako ich napraviť = tak šup šup nikto tu nieje večne !!§ € " Spravte krok späť od drámy vo vašom živote a pozorne počúvajte svoje emócie. A dôležité myslite na svoje dlhodobé zdroje = zisky . A potom si už môžete zabezpečiť voľný čas oddych )○(

Bonus porozumenie Býk , Panna , Škorpión , Ryby toto sú vaši najlepší radcovia 

Fotka Janky Lilly Esper.
NOV MESIAC 03.06.2019 = 12:00 LČ = BLÍŽENCI 

)○( " SILNÉ BYČIE OČI " )○(

Blíženci
ovplyvňujú pľúca , priedušky , dzch , ramená a ruky . Sústreďte sa na dýchanie = nádych je aktívny , výdych pasívny . * Lepší výdych podporuje sústredenie brušných svalov . * Palcom jednej ruky premasírujte dlaň druhej , končeky prstov trite až do tepla - ,, prebudíte " uzdravovacie schopnosti organizmu . * Ak držíte pôst , zamerajte sa na prečistenie tela , nie na diétu . Jedzte jednoduchú stravu , najlepšie jeden druh - surová , alebo varená zelenina , ovocie , varené obilniny , strukoviny .. Pite vodu a nejedzte mäso .

***********************************************************************
Blíženci pod vplyvom svojej neúnavnej energie trpíte nesústredenosťou a chýba vám schopnosť koncentrácie . Vaša vitalita a živí naturel môže niekdy vzbudzovať dojem , že ste nedisciplinovaný a povrchní . Disciplinovaní ste iba v prípade , keď ide o ich vlastné záujmy . Vaše slová sa často rozchádzajú so skutkami . Názory okolia vás nejak nezaujímajú a keĎ dokážete vypočuť pripomienky a kritiku , nerobíte to preto , aby ste sa poučili , ale naopak , preto , aby ste tým podporili svoje vlastné názory . Ste neposední , pretože mnoho energie je vo vás a máte talent meniť predbežné pravidlá a ciele . Ako povedal jeden z Blížencov a to je skutočne pravda ,, PRAVIDLÁ SÚ NA TO , ABY SA PORUŠOVALI " .

*******************************************************************
Mesiac v nov vám dáva veľkú energiu a odvahu, ktorá je spojená v novom mesiaci jún . Je čas na odvážne nové začiatky , máte svoje predsavzatia , sny pracujte na nich . Silná pevná hviezda s byčími očami názvom Aldebaran vám prinesie úspech , v práci , v podnikaní a tiež ak z niekym súperite = vo vojne , pozor však na vysokú úzkosť a nebezpečenstvo od nepriateľov. Od iných hviezdnych vplyvov vám bude vnuknutý pocit opatrnosti a možnosť ochrany proti nepriateľom.
Toto je i tak výnimočne dobrá fáza mesiaca pre zamilovanie sa , pre zamilovaných a pre zarábanie peňazí. Môžete si splniť svoj sen, ale rovnako je tu pre vás varovanie ,aby ste neboli veľmi prehnane horlivý. Dokončite tento mesiac vo všetkých smeroch , ktoré veci treba ukončiť , uzavrieť.
Buďte vážne triezvi a obozretní voči riziku podvodov a podvodníkov.
ženy , slečny, dievčatá podvodníci sú aj na online zoznamke .
Buďte opatrní pri požičiavaní peňazí ! € a podozrievavo berte každú
z ponúk, ktoré sa zdajú byť , až moc úžasné a super ste si sadli € !! tak rýchlo ??? €> € !!! dobré teda , nech je , len , aby to bola aj pravda. " €
Účinky Mesiac v nov. od 3. júna trvá štyri týždne až do zatmenia Slnka 2. júla .Je to najlepší čas pre nový začiatok a pre začiatok nových projektov kde počas prvých dvoch týždňov tohto nového cyklu Mesiaca. Táto fáza trvá od 3. júna do Spln Mesiaca 17. júna

Mnoho šťastia prichádza k vám všetkým , vesmírne vplyvy
v čase tohto nového mesiaca .
Dôverujte v seba a nepoľavujte , uzavrite minulosť otvorte si budúcnosť .

)○( >.... Podvodníci prehráte svoju vojnu Vašu pravú tvár odhalia Byčie oči silnej pevnej hviezdy

v novom príspevky výklad pre každé znamenie na mesiac Jún 

Fotka Janky Lilly Esper.

https://photos.app.goo.gl/x3NJb4ZSNFxPaiz87