pondelok 14. novembra 2016

PRE VÁS PRIATELIA KTORÝ STE ŤAŽKO CHORÝ - A NEVERÍTE SI TAK AKO BY STE SI MALI VERIŤ TÁTO CHOROBA JE PSYCHICKY ŤAŽKÁ , KTORÁ NIČÍ A NECHÁVA VÁS PADAŤ -VTEDY SA UKÁŽE VAŠA RODINA - VAŠI PRIATELIA - VôBEC ĽUDIA . STRÁNKA KTORÚ VÁM DOPORUČÍM MI DALA JEDNA MILÁ PANI VO VLAKU , KTORÁ MA RODINU AUSTRÁLIÍ SKVELE SME SA POZHOVÁRALI A MEDZI REČOU PADLO TOTO SANATÓRIUM KDE JEJ SYN PÓSOBIL . ASPOŇ SI POZRITE STRÁNKY S JEJ SLOV VIEM A TIEZ SLOV INEJ SKVELEJ KAMARÁTKY ŽE JE TO ŠPIČKOVÉ SANATÓRIUM * NECHCEM ROBIŤ REKLAMU , IBA CHCEM ABY STE SI DALI INÚ SKVELÚ ŠANCU- AJ BOH VÁM JU DÁVA , KEĎ VÁM JU JA PÍŠEM , BERTE TO TAK AKO ŽE SOM VÁM BOLA POSLANÁ . VERTE MI ŽE ZMENA BUDE URČITE STÁŤ ZA TO ČO SA TÝCHTO VECI TÝKA MILUJTE SVOJ ŽIVOT SEBA DAJTE SI SAMI ŠANCU NA ČO SÚ VAM KRÁSNE VECI KEĎ VÁŠ ŽIVOT STRACÁ TO NAJCENNEJŠIE A TO JE VÁŠ ŽIVOT SÚ LUDIA, KTORÝM NA VÁS ZÁLEŽÍ A JA K NIM PATRÍM S LÁSKOU A SVETLOM VŽDY § http://www.gerson.hu citujem Je ťažké sa rozhodnúť konvenčnú alebo metabolickú liečbu alebo kombináciu oboch. ..... neabsolvoval CHT, že? tá str. v maďarsku je  ... ako v nemocnici, je to skor nieco ako sanatorium (pobyt cca 2 -3 tyzdne, v nemocnici ovládaju všetky svetové jazyky 



Fungujúca od marca 2009, centrum je prvým a jediným akreditovaným Gerson zariadení v Európe, podporovaný Gerson Institute of California, USA.Nachádza sa v chránenej lokalite veľkej prirodzenej krásy asi 30 km od Budapešti, centrum prevádzkuje dva-týždenné pobytové kurzy v pravidelných intervaloch v priebehu celého roka, kde sú pacienti trpiaci rakovinou a ďalšími chronickými ochoreniami schopní sa učiť teóriu a prax terapie.
Stredisko má osem dobre vybavené komfortné izby s jedným, dvoma a tromi lôžkami, z ktorých každá jedna s vlastným sociálnym zariadením. Dom je svetlý a priateľský, s príjemným prednáškové miestnosti a krásne zdobené jedálni. Celkovo smere sa vykonáva Dr. Melania Nagy, podporovaný lekári, ktorí majú záujem v protokole Gerson. Oba ošetrovateľský personál kuchyne a sú dôkladne preškolení v požiadavkách spôsobu, v skutočnosti jeden z ošetrovateľských sestier je späť Gerson pacientovi sama!
Ako pacienti navštíviť centrum z mnohých krajín ako v Európe i mimo nej, angličtina je jazyk výberu ako pre prednášky a každodenné použitie. Non-anglickej reproduktory musí priniesť kamaráta pôsobiť ako tlmočníka. Jazykové problémy od seba, pacienti sú vyzývaní, aby prísť so sprievodom, ktorý bude tiež dozvedieť o liečbe a pomôcť pacientovi pokračovať v liečbe doma.
Počas svojho pobytu, pacienti dostávajú nasledujúce služby:
  • Zhodnotenie súčasného stavu 
  • Nastavenie jednotlivých protokolov pod odborným lekárskym dohľadom
  • Komplementárne a prírodne liečebný terapia (reflexológia, homeopatia)
  • Kurzy jogy - raz týždenne
  • skupinové poradenstvo a psychoterapia
  • Prednášky o teórii a praxi terapia Gerson
  • Pokyny o tom, ako pokračovať v liečbe doma
  • Informačné a poradenské služby
  • Nepretržité sledovanie a následné opatrenia
  • Výučba vlastnú kontrolu pod dohľadom strediska.
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára