pondelok 14. novembra 2016

Archanjeli - Anjeli 
Väčšina ľudí pokladá existenciu anjelov za hlúposť a nie je ochotná na podobné tému diskutovať. Robia chybu, pretože naši predkovia na podobné bytosti verili, vyskytujú sa takmer vo všetkých duchovných prúdoch a náboženských kultoch. Pokúsila som sa o akúsi anjelskú rehabilitácii, bez toho aby som sa spreneverila dávnym dogmám. Poďte somnou za tajomnými energetickými bytosťami, do spoločenstva poslov božích z práv.
Predovšetkým si musíme povedať, že anjelské krídla sú výmyslom stredovekých umelcov. Majú symbolizovať nebesia a príslušnosť anjelom, prichádzajú priamo do nášho sveta, sú poslovia Boha. Ide o dokonalé bezpohlavné tvory, nositeľa mužského i ženského princípu, a teda stopercentne dokonalé bytosti. Ich úlohou je velebiť Pána, pomáhať mu, hájiť najvyššiu múdrosť (mystériá), dozerať na nedokonalého človeka a pomáhať mu. V anjelské hierarchii sa stretávame so zástupmi rôznych poslov vyššieho poriadku. Nazývajú sa archanjeli. Anjeli strážni tiež patrí medzi špecialistami, stretávajú sa s nimi aj úplní ateisti, čo je veľmi zaujímavé. Nebeská komunita je, zdá sa, perfektne organizovanú spoločnosťou.
Archanjeli Rafael, Uriel, Michael a Gabriel patrí medzi špičkové komunikačné bytosti. Každý z nich má svoje ochranné priority, svoje pole pôsobnosti. Uriel je pánom alchýmia (putrefakce) a najvyšších mystérií, Gabriel je archanjelom lásky, strážcom posvätných miest (tzv. energetických uzlov), Rafael sa venuje liečiteľstvo, pracuje s energiami (biopoľa) a Michael je najvyšším ochrancom, bojovníkom proti démonom, duchom a zlu , prináša rovnováhu. Archanjelov je ďaleko viac, ale práve títo sú najviac spojení s ľuďmi, s našou planétou a zemskými živly.
Podľa okultistov sa môžeme so svojimi ochrancami stretávať, privolávať je, môžeme ich žiadať o pomoc. Pretože ide o energetické bytosti s veľkou kapacitou schopnosťou, musíme postupovať veľmi opatrne. Nebezpečenstvo nám hrozí, ak by sme pokazili kontaktné rituály či by sme nerešpektovali anjelské pokyny. Nehľadajme v tom nič podivného, ide len o práci s energiami. A ako vieme, aj elektrina je energia, hoci spútaná, a tým pádom aj ďaleko nebezpečnejší. A ak budete sami chcieť, možno sa vám podarí s nejakým archanjelom kontakt nadviazať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára