piatok 7. júna 2019

Pokojnú noc všetkým . Amen

Fotka Janky Lilly Esper.


(s.a.s)

Matka všetkých národov

Pane Ježišu Kriste .

Syn Otca

zošli teraz na zem svojho Ducha .

Daj , nech Duch Svätý prebýva

v srdciach národov ,

aby boli uchránené

od skazy , nešťastia a vojny.

Kiežby Matka všetkých národov ,

Preblahoslavená Panna Mária

bola našou Orodovnicou .

Amen.

Fotka Janky Lilly Esper.

(s.a.s)


Pápež František schválil zmenu modlitby Otčenáš

Katolíci sa už nebudú modliť „...a neuveď nás do pokušenia“, ale „...nedopusť, aby sme podľahli pokušeniu“.


  • Pápež František schválil zmenu znenia modlitby Otčenáš. Namiesto frázy „...a neuveď nás do pokušenia“ bude platný výraz „... nedopusť, aby sme podľahli pokušeniu“. Informoval o tom vo štvrtok denník The Guardian.
  • Nové znenie odobrilo v máji aj valné zhromaždenie Talianskej biskupskej konferencie (CEI). Pozmenená verzia Otčenáša sa objaví v treťom vydaní Rímskeho misálu, liturgickej knihy, ktorá obsahuje sprievodné texty pre omše v rímskokatolíckej cirkvi.
  • Pápež v roku 2017 povedal, že podľa jeho presvedčenia by malo byť znenie tejto základnej kresťanskej modlitby zmenené.

PÁPEŽ FRANTIŠEK: NIE JE TO DOBRÝ PREKLAD

  • „Nie je to dobrý preklad, pretože hovorí o Bohu, ktorý zvádza na pokušenie. Ten, kto podlieha pokušeniu, som však ja sám; on ma do pokušenia netlačí — to Otec nerobí; Otec ti pomáha okamžite vstať. Do pokušenia nás vedie Satan, je to jeho pôsobisko,“ povedal František pre stanicu TV2000.
  • Podľa Biblie naučil Ježiš Kristus znenie tejto modlitby svojich učeníkov, keď sa opýtali, ako sa majú modliť.

Kresťania na celom svete sa učia Otčenáš naspamäť.

čo vy na to ?
Fotka Janky Lilly Esper.

(s.a.s)

Viera vo vyššie vedomie alebo Boha

Boh nemá tvár ani formu , nemožno ho vidieť , nemožno sa ho dotknúť .. Veriť v Boha znamená veriť v ľudstvo . Mať vieru v ľudstvo znamená mať vieru v Boha - sme neoddeliteľné duchovne spojení , pretože sme stvorení z vedomia , ktorým je Boh.
Boh je energia , ktorá prúdi všetkým - cez zviera vrátane človeka rastliny , skaly , planéty , Boh je jednoducho všetko čo existuje. Navyše Boh všetko miluje a bezvyhradne prijíma . ..Fotka Janky Lilly Esper.

(s.a.s)

nie je to skúška je to ich zlé pokušenie - obrátiť nás - Boh nás nedá ,však my musíme byť aktívny- anjeli plačú............................................................................................. Fotka Janky Lilly Esper.


(s.a.s)


Povediem Vás ( aby ste porozumeli treba to čítať od začiatku do konca) *

ako čítať Boží Rukopis


  • Veľmi často sa stretávame s tvrdením , ktoré vyplýva aj na naše dnešné postoje , že revolúcia v prírodných vedách v 16. 17. storočí a osvietenectvo , ktoré po nej nasledovalo v 18. storočí ,, vyvrátili " astrolóogiu a tak sa právom dostala na okraj záujmu spoločnosti : ,, Astrológia zažila začiatok svojho konca , mnoho z vás vie , kto objavil , že sa Zem otáča okolo Slnka bol to Koperník a smrteľný úder jej dal Galilei , ktorý pri pohľade cez svoj ďalekohľad nevidel nijakých anjelov ( pretože anjeli sú energia , k tomu budem písať neskoršie hlbšie "*. ) , ale na Mesiaci rozoznal krátery a vrchy . To bol začiatok obdobia rozumu a astronómie ." Tento názor je úplne nesprávny . Objavitelia a zástancovia heliocentrického usporiadania vesmíru ( Koperník , Galilei , Kepler ) boli takisto astrológmi a v podstate ich vlastní kolegovia - astrológovia podnecovali k zverejneniu ich prelomových objavov .
    Z hľadiska praxe obsahovo orientovaných výkladov horoskopov , ale ani predpovedi počasia v tom nevideli nijaké protirečenie , pretože rovnaký význam pripisovali symbolickým zobrazeniam ako fyzikálnym poznatkom . Pokračujem ďalej , aby ste porozumeli o čo ide a aby sme mohli spoločne pokračovať ďalej pre váš obzor a jasné vnímavé videnie podstaty ... "* Dokonca aj Newton , ktorý sa do dejín zapísal ako priekopník nového vedecko-mechanického chápania sveta , napísal úvahy o alchýmií a astrológií . Toto dielo znovu vzbudilo pozornosť až v 80. rokoch 20.storočia .
    Napriek tomu astrológia nielenže sa dostala do krízy , ale v 17. a 18. storočí takmer zanikla . Robert Hand , jeden z najznámejších astrológov súčastnosti , preto hovorí o dobe temna . k tomu sa dlhodobejšie prikláňajú verejne i ostatný duchovne mysticky zdatný
    ( vid . ja a naša spoločná komunita )
Príčiny tohoto vývoja neboli však výlučne obsiahnuté v samotnej vede. Absolútna dominancia mechanického kauzálného a mýtických súvislostí zbaveného chápania sveta bola ,, pootrebná " najmä preto , aby sa oslabila autorita cirkvi,potlačilo ľudové liečiteľstvo a jeho praktiky a aby sa tak pripravil racionálny postoj k prírode a k človeku ktorého cieľom bolo v podstate presadiť ekonomické záujmy. ( jedno slovo pre nás sa zoderiete za to že si niečo zarobíte žiadne rozptyľovanie , super bude reklama tá vás bude motivovať , technický svet , svet plný rozkoše nevernosti , poovrchností , klamstva , zrady , falošných myšlienok , vymývanie rozumu , málo odpočinku a ešte mnoho prípojných nezhôd v rodinách , pretože vaša vnútorná sila sa vysáva pre iné zdroje , láska nemá miesto , ak by iba láska k rozkoši , k neživým veciam , hrám , žiadna viera , žiadne srdce srdcu !!!!!! ) ............................................................................................................................*
Výkladovú astrológiu vychádzajúcu z analógií a nie z kauzálného usporiadania sveta nielenže odčlenili od astronómie , ale postupne jej čoraz väčšmi bránili zúčastňovať sa verejných debát a znovu ju zbavili reputácie . Na tieto súvislosti treba upozorniť ,aby mnoho ľudí pochopilo neutíchajúcu polemiku a nadradený postoj prírodovedcov k astrológií . Astrológia ako uznávaná vedná disciplína zanikla - okrem Veľkej Británie , kde dodnes pracujú astrológovia - profesionáli - a na takmer 300 rokov zmizla z Európy . Iba v umení a literatúre si naďalej zachovala priestor . ( okrem smelých , ktorý verejne pôsobia a zvolili si to tiež i za pracovnú činnosť , alebo pripojnú činnosť keďze rozumejú prirodzeným spôsobom vyšším vedomím aj mojou prácou je to už pekných pár desiatok rokov , Ďakujem Ti Bože + * )
... postupne vám budem vkladať ... chcem aby ste boli múdrejší pred cudzími tými , ktorý vám budú vykladať reálne , alebo na diaľku . moja úcta *.
Posledná veta : Nedajte si zavrhnúť svoje presvedčenie a svoju vieru . AMENFotka Janky Lilly Esper.

(s.a.s)

PRAVIDLÁ ŽIVOTA


Povinnosť bez lásky robí človeka mrzutým.
Zodpovednosť bez lásky ho robí bezohľadným .
Spravodlivosť bez lásky ho robí tvrdým.
Pravda bez lásky robí človeka kritickým.
Výchova bez lásky ho robí rozporuplným.
Šikovnosť bez lásky robí z človeka špekulanta.
Prívetivosť bez lásky ho robí pokryteckým.
Poriadok bez lásky ho robí malicherným.
Vedomosti bez lásky robia človeka neústupným.
Múdrosť bez lásky robí človeka vypočítavým.
Moc bez lásky robí človeka násilníckym.
Česť bez lásky robí človeka pyšným.
Bohatstvo bez lásky robí človeka lakomým.
Viera bez lásky robí človeka fanatickým.
Život bez lásky nemá zmysel ..

)○( W*I*C*C*A )○(

Fotka Janky Lilly Esper.


(s.a.s)