pondelok 27. mája 2019


Závisť

Závistlivý človek je strašným netvorom, ktorý sa za dobro odpláca zlom.
Závisť je zakuklená nenávisť, kde sa odvíjajú všetky hriechy. Opakom závisti je dobroprajnosť
Dcéry závisti - ohováranie, osočovanie, trápenie v úspechoch, nenávisť, jasot pri protivenstvách, 
Dcéra závisti je ohovárka.
Lakomstvo

Malomocenstvo spočíva v nákaze krvi a často spôsobuje smrť. Podobne závisť – ona je duchovným vredom, ktorý preniká človeka až do špiku kosti. Ťažko je teda vyliečiť človeka z tejto choroby.

Závisť každý hriech opľúva svojím jedom dokonca najlepšie skutky. 
zlý duch dokáže napodobniť všetky dobré skutky, ktoré navonok robíme, čo sa však týka pokory, tam je úplne porazený. ,, A PRETO SOM TU ! " PRIATELIA , ČO MA POZNAJÚ, VEDIA V ČOM DOKÁŽEM POMÔCŤ ! A NEPRESTANEM ,, LEBO SOM SA TAKÁ NARODILA " .

Niekedy takíto ľudia nábožné predstierajú priateľstvo – ale v skutočnosti by najradšej nikdy nevideli svojho protivníka. každý hriech zaslepuje človeka,nič neobklopuje takou hustou hmlou a prepúšťa do duše tak málo svetla, ako to robí závisť.

motívom priania zla niekomu je zvyčajne závisť alebo nenávisť.

Závisť a nenávisť viac škodí tomu, kto ju má, ako tomu, proti komu je namierená. Samozrejme, môže ľahko byť priestorom pôsobenia diabla..
tak tieto osoby sú nositeľmi zla, a prenášajú ho na iných.

Často o tom ani nemusia vedieť/ že to spôsobujú) Ale nepôsobia na všetkých,len na tých, ktorí sú citliví alebo psychicky slabí. Od takých ľudí sa treba oddeliť. Závisť nepozná oddych - Kto začne z hriechom, neostane pri jednom: POMSTA, LAKOMSTVO, KRIVÉ SVEDECTVA A IM PODOBNE... taký neobsiahnu nebo nikdy. Závisť spočívajúca v túžbe po niečom, čo má niekto iný, a v snahe získať predmet tejto túžby, niekedy i za cenu zavrhnutia činov. Najväčšmi odsudzujú blížnych za tie poklesky, ktoré sa im závidia..

Závisťou diabla však prišla na svet smrť!

Zlostní ľudia na všetko nájdu špinu a škvrnu; nikto sa neuchráni pred ich výčitkami, hoci by viedol najsvätejší život. Žiarlivý jed svojho jazyka rozlievajú všade; dokonca Dokonalé skutky a Cnosti blížnych podrobia kritike a bezohľadnému hodnoteniu. V tomto ohľade pripomínajú jedovatých hadov, ktorí v najkrajších kvetoch zberajú jed, a byliny, ktoré slúžia na lieky, premieňajú vo svojom organizme na smrtonosný jed.

Závisť ťa oslepuje, odstráň ju zo svojho srdca, a budeš mať rád protivníka a budeš s ním žiť tak isto, ako s inými ľuďmi. Alebo navždy sa mu vyvaruj ..........a odpusti !

A ešte viac Vám obšírne k tomu napíšem , pretože mi píše veľa z Vás ohľadom tohoto . Aby ste vedeli prekliatie je vedomá alebo nevedomá forma ublíženia inému človeku. Dôvodom prekliatí býva najčastejšie nenávisť, závisť, túžba po moci, pomsta alebo odstránenie konkurencie. Prekliatie vykonávajú ľudia, ktorí sa venujú čiernej mágii ale pokojne ho môže vysloviť aj neškolený človek v afekte. O tom, že slová majú moc niet pochýb. Prekliatie dokáže úspešne zničiť rodinu, vzťah, prácu ale najmä zdravie či už to duševné alebo fyzické. Všetko sa začína veľmi nenápadne zhodou zlých okolností.

Do vášho živvota vstupuje prekliatie rôznymi cestami .. je to teda Závisť a nenávisť ... zloprajnosť , klamstvo ., ohováranie , zlorečenie na Vás .... a podobne čo som spomínala

Mýlite sa ak si myslíte, že prekliatiam a porobeniam sa venujú , iba duchovne zdatný .. alebo čarodejníci a mágovia. Prekliatie môže uvrhnúť ktokoľvek, kto cíti voči inému živelnú nenávisť a túžbu zničiť ho. Aj slová vyslovené v afekte: " bodaj ťa, aby ťa, preklínam ťa.. " dokážu zasiahnuť dušu človeka a ten ak má slabú chvíľu podľahne. Rozbehne sa kolotoč problémov, ktorý je ťažké bez odkliatia zastaviť.

Pýtate sa ma , či je možné aby kliatba alebo prekliatie fungovalo. Žiaľ z vlastnej skúsenosti viem povedať, Áno je. Výbornou ochranou proti kliatbam je sila osobnosti, vlastná pohoda a pokoj. V dnešnej hektickej dobe plnej nečakaných zvratov aj najsilnejší človek podľahne zlej nálade, chorobám a problémom. Ak vás v takomto období niekto popreklína, to čo by ste inokedy odrazili pohltíte. A potom nastane problém.

Ak však už je raz kliatba pri vás !!!!!!!!! 
( jasnovidci ju častokrát popisujú ako čierny mrak ) je potrebné urobiť tzv. odkliatie. Kliatba sa sníme, odstráni a človeku sa opäť uľaví a spriechodní cesta životom. Niektoré formy ľahších kliatieb si človek môže odstrániť aj sám no na tie tažšie už potrebuje odborníka. A preto vám to píšem až sa stále neopakujem v chat ..

Mne je srdečne jedno , či klikáte a žobronite sponzorské duchovne iné komunity a spoločenstvá !! ale pri pohľade keď vás tam vidím , HANKA , ERIKA , A EŠTE XX INých 
JA LENORMAND TAROT MÁM ROVNAKO A KĽUDNE SA NECHAJTE NAROLOVAŤ ........ NEBUDEM TOTO KOMENTOVAť RADšEJ , čo mne napíšete nikam nejde , ja nemám záujem spolupracovať s nimi a ANI NEBUDEM !! TO SOM NAPÍSALA NA OKRAJ . TAROT JE PROTI BOŽIEMU PRIKÁZANIU AK HO ROBÍM PRETOŽE INEJ !!!!!! CESTY NIET!!!!!!!!!

Takže znova , ak je už raz kliatba u vás !! jasnovidci ju často popisujú ako čierny mrak .. je fakt sila keď to odpálim !!!!!!!!!!!!! Kliatba sa sníme , odstráni a človeku sa opäť uľaví a spriechodnia sa cesty životom .Pri profesionálnej čiernej mágii, ktorú si váš súper zaplatí u veštice alebo bosorky sa vyvolávajú zlý duchovia a s tým nie sú žarty!! Oneskorené riešenie vzniknutej situácie môže spôsobiť veľké problémy a pomalé odstraňovanie vzniknutých následkov. Takúto formu mágie si už človek svojpomocne odstrániť nevie a je len málo odborníkov, ktorí vedia ako na to.A moja úcta , koľkokrát mi je rôzne , pretože žiť týmto duchovným darom a viem to aj hlbšie pomenovať ,, nie je ľahké , ak si to myslíte !! Som vďačná , že môžem nasmerovať a pomôcť skutočne je iba pár bytostí , ktoré sú také a nepotrebujú si sponzorovať komunity ani stranky .. ja som urobila iba jednu vec veštila som ako dôkaz pri založení živnosti úradu usmejem sa úprimne ma brali ako ako zlatý klenot , ktorý nikdy ešte nevideli na vlastne oči , ako je to možné , ako to viete odkiaľ to ide na to nebudem odpovedať vnútorné trápenie má rôzne pohľady a potom reakcie , ktoré skôr ubližujú a preto treba to ukončiť kým neodíte de facto nanebovzatie ,, razom " !!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

na zastavenie bratia vašich peňazí a agresie preto , rozbitie vášho vzťahu, ublíženie na vašom zdraví a iné. Ak máte pocit, že vo vašom okolí sa dejú záhadné veci a máte podozrenie alebo priamo dôkaz, ozvite sa. Ak chcete .. moja úcta
Fotka Janky Lilly Esper.

 (s.a.s) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára