pondelok 27. mája 2019


Upozorňujem priatelia našej spoločnej komunity , bude to veľmi obsiahle detailné silné , poučné a veľmi vám to pomôže ,aby ste sa postavili voči všetkým odporom , ktoré vám bránia ísť dopredu 

Chcem vám rozprávať o dôležitých silách , ktoré sme dostali a doteraz nikto nezačal ich poriadne používať , všetci sme dostali predurčené svoje vlastné sily . 

SILA SLOV 

Že slová hovoríte sami sebe to ste vy ! Keď si budete neustále hovoriť slová : ,, Ja som toto , ja som to , .... " tak sa nimi aj stanete . Neustále hovorte o sebe vo svojom vnútri aj navonok , iba tie správne slová .

Mnoho z vás nepoužíva silu slov. Podľa vesmírneho zákona je to tak , že keď nebudete akékoľvek sily používať správne a budete sa so silou slova hrať bez toho ,aby ste o tom vedeli , tak vás zničia !!!!§ Ako napríklad elektrina . Môžete ju používať na tie najlepšie veci vo svojom živote , ale keď nechcete a budete s ňou zaobchádzať nesprávnym spôsobom , tak vás zničí , priamo vás zabije !!!!§ Preto vám hovorím : Naučte sa používať každú silu , ktorá je vám prístupná . 

Slová , ktoré hovoríte sami sebe a iným môžu toľko urobiť pre váš život ! Keď chcete používať silu slov , tak to čo musíte praktizovať , je integrita . Prineste integritu do svojho života . Zamerajte sa na svoje slová viac a viac na naplnenie . 

Integrita znamená zamerať slová , ktoré hovoríte vo svojom vnútri aj navonok viac a viac na naplnenie . Keď sebe a iným neustále hovoríte : ,, Ty si človek , ty si človek " tak to je klamstvo ! Keď budete viac a viac naplnení pochopíte , že ste božské bytosti . Keď poviem slová : ,, Ja som božská bytosť , ľudia si myslia , že klamem , Ale ľudia klamú vtedy keď hovoria , že sú ľudské bytosti . Keď zostávate ľudskými bytosťami , vtedy ste neintegrovaní . Keď ja hovorím ,, som božská bytosť som úplne ustálená v integrite . 

Pochopte a zamerajte sa viac a viac hlbšie a hlbšie na naplnenie , zamerať svoje slová , ktoré hovoríte sebe a navonok smerom k naplneniu , to je integrita . Keď začnete praktizovať integritu , budete používať silu slov . Slová , ktoré budete hovoriť budú mať toľko sily , že iba vďaka ním budete schopní zmeniť svoj život aj život iným smerom k lepšiemu . * Ja robím iba to - používam tie správne slová na to , aby som zmenila životy ľudí , aby som transformovala ich životy . 

Silu rozprávať , hovoriť slová sebe a iným - túto silu má každý z vás . Môžete ju použivať buď na to , aby ste si vytvárali svoj život , alebo ho ničili . Správne slová vyslovené v správnom čase budú vytvárať váš život . Nesprávne slová vyslovené v nesprávnom čase môžu váš život zničiť . Najmä slová , ktoré hovoríte sami sebe a iným . 

Používať silu slov je vaše prvé právo . Základným právom ľudských bytostí nie je sloboda prejavu , ale 
 Sila Prejavu 
Vy musíte poznať silu prejavu . Mali by ste sa naučiť o sile slov . Poznať silu slov . Poznať silu slov je základná sloboda , základné právo . Keď budete poznať silu slov , vaše základné právo bude to správne právo . 

ˇA pokračujeme pripravte sa na na Ďalšiu dôležitú silu , ktorú máte a ktorú môžete používať a tou je : 

 SILA MYSLENIA 

Pochopte , sila slov a sila myslenia sú dve odlišné veci . Keď budete praktizovať integritu , budete mať jasnosť a skúsenosť o sile slov . Lenže sila myslenia je hlbšia ako sila slov .  Sila slov dokáže vytvoriť , alebo zničiť jeden vzťah . 
 Sila myslenia dokáže vytvárať , alebo zničiť váš život samotný !!!§ 

Sila myslenia je ďalší zdroj sily , ktorý nepožívame ani správne ani úplne . Jedna dobrá správa je , že hoci ju používate nesprávne , ale nie úplne , nedostanete sa do väčšieho utrpenia . Aj nesprávnym smerom používate , iba minimum sily myslenia . Silu myslenia budete používať správnym smerom vtedy , keď budete praktizovať autentickosť . 
To čo si myslíte o sebe . čo si myslíte o iných , ako chcete premietať pred iným a čo si myslíte o tom , čo si myslia iní o vás ... 

To čo si myslíte o sebe môžete zmeniť za desať dní ! Kedykoľvek budete večer zaspávať zamerajte svoje myšlienky na nové myslenie : ,, Odteraz budem o sebe rozmýšľať čo najlepšie ! " Rozhodnite sa tak a choďte spať . Vaše myslenie v snoch aj v hlbokom spánku sa zameria týmto smerom . Keď budú vaše sny zamerané na to , čo si chcete o sebe myslieť . váš úspech bude k tomu smerovať . 

Prosím pochopte , sny vás dovedú do reality . Musíte poznať túto pravdu . V každej oblasti , či je to veda , matematika , výskum , alebo zábava , v každej oblasti vás vaše sny dovedú do reality . Každú noc nasmerujte to , čo si chcete o sebe myslieť , čo si chcete myslieť o iných , čo si myslíte , že iní si myslia o vás , všetko nasmerujte tak ako to chcete , choďte spať v tom istom stave každý večer a upadnete do hlbokého presunu ... 

Sila myslenia je taká krásna , výnimočná sila , ktorá dokáže vo vás spôsobiť zázraky . 

ˇA pokračujeme pripravte sa na na Ďalšiu dôležitú silu , ktorú máte a ktorú môžete používať a tou je : 

 SILA CÍTENIA 

je to ďalšia dôležitá sila . To ako sa cítite ohľadne seba a sveta , to ako chápete seba a svet , to je veľmi dôležitý pocit . Túto soli môžeme požívať vtedy , keď začneme cítiť zodpovednosť . Môžeme mať pocit , že ste veľmi malá bytosť , alebo veľmi silný človek . Váš pocit bude posilnený , iba vtedy , keď sa budete zodpovední . Keď sa budete cítiť zodpovední za všetko , za viac a viac vecí , keď sa budete cítiť zodpovední viac a viac , keď budete používať silu cítenia , posuniete sa na ďalšiu úroveň vášho života . Pozdvihnete sa na ďalšiu úroveň . Keď začnete preberať zodpovednosť , tak veľmi jasne uvidíte , že keď sa zmení váš pocit ohľadne seba a sveta , tak sa zmení celý svet aj jeho reakcia na vás !

ˇA pokračujeme pripravte sa na na Ďalšiu dôležitú silu , ktorú máte a ktorú môžete používať a tou je : 

 SILA ŽITIA 

Život samotný je sila . Každý deň chodíte , rozprávate , sedíte , premýšľate , cítite . Toto všetko spolu , život je sila . Keď sa niekedy rozhodnete žiť v správnej nehnuteľnosti , tak sa stane vašou . Budete ju vlastniť , už len tým , že tam budete žiť . Aj žiť na správnom mieste je sila . 
Život samotný je sila . 

Silou života môže byť obohacovanie . Silu života môžete používať vo svojom živote vtedy , keď sa rozhodnete, že váš život je pre iných , tak budete používať to najlepšie zo sily života . Keď sa rozhodnete , že obohacovanie je váš život , zaistíte si tak všetko najlepšie v živote vďaka Životu . Keď sa vesmír rozhodne vám dá tie najlepšie veci, nedokážete si ani len predstaviť tie dary, ktoré vám prinesie život , pretože vy stále nepoznáte tie najlepšie veci , ktoré život má . Keď sa rozhodnete obohacovať autenticky, keď sa autenticky rozhodnete , že obohacovanie je váš život , život vám prinesie tie najlepšie veci . 

Sila slov bude pre vás prístupná , keď budete praktizovať integritu . SiIa myslenia bude pre vás prístupná , keď budete praktizovať autentickosť . Sila cítenia sa vám otvorí , keď budete praktizovať zodpovednosť Sily života budú pre prístupné v momente , keď sa rozhodnete obohacovať iných . 

 Dôležitá pravda pri tom všetkom je : nestrácať nádej v seba a v ľudí . Aj keď ľudia zlyhávajú stokrát , ďalej s nimi pracujte . Zlyhanie ľudí nie je nič iné ako vaše zlyhanie ,frustrácia z vášho zlyhania . Pretože nedokážete zvládnuť z frustráciu vášho zlyhania , nedokážete zvládnuť ani frutráciu zo zlyhania ľudí . !!§

 Veľakrát sa ma ľudia pýtajú : Prečo by sme mali pracovať s týmito ľuďmi ? Nie sú integrovaní , nie sú autentickí , Sú to klamári , podvodníci ! " Ja im odpovedám : ,, Keď nie ste schopní zvládnuť ich zlyhania , nebudete schopní zvládnuť ani tie vaše . Pretože , keď nie ste schopní zvládnuť svoje zlyhania , nie ste schopní zvládnuť ich zlyhania . " 

 Stratiť nádej v ľudí spôsobí , že ju stratíte sami v seba , čo je hrošie ako samovražda ! Stratiť nádej v seba , to je duchovná samovražda .  Stratiť nádej v iných , to je spoločenská samovražda .  Keď stratíte nádej v iných , zaručujem vám , že ju stratíte aj sami v seba . Aj stratiť nádej v iných je duchovná samovražda , pretože , keď sa udeje jedno , stane sa aj to druhé . Keď sa stane to , že stratíte nádej v seba stane sa aj to, že ju stratíte v iných . 

( DARMO SA BUDETE SCHOVÁVAŤ , VYPÍNAŤ MOBIL NA VIBROVANIE , ALEBO BLIKANIE , LEN ABY NEBOL ZVUK , DARMO SA BUDETE SCHOVÁVAŤ NEVIDITEĽNÝ NA SIETI , DARMO BUDETE MLČAŤ NA MESSENGER A INÝCH CHAT , SMS , ) SVOJU NÁDEJ STE TÝM STRATILI NATRVALO V INÝCH !!!!! § )

Podstata tohto môjho vstupu je aby ste : Používali silu slov pomocou integrity . Používajte vašu silu myslenia pomocou autentickosti . Používajte silu cítenia pomocou zodpovednosti . Používajte silu života pomocou obohacovania . NIKDY NESTRÁCAJTE NÁDEJ = nikdy nestrácajte nádej !!!§ v seba a v iných , urobte s ním ,, ukončite " . Nestrácajte nádej v seba , ani v iných ! Keď sa to stane je to duchovná samovražda . Fotka Janky Lilly Esper.

 (s.a.s) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára