nedeľa 2. júna 2019

Pre každé " znamenie osobitne "
najdite si to svoje 
až do konca mesiaca Jún. 2019 výklad

BARAN = Nie je tu miesto pre seba- obmedzovanie , tak vyjadrite svoju kreativitu , akýmkoľvek spôsobom , akým môžete ! Nesúďte čo sa deje teraz na základe niečoho , čo sa stalo v minulosti . Nezačínajte žiadne projekty , ktoré sú mimo vaše schopnosti . Robte to , čo je v rámci vašich schopností a vyhnite sa rozikám . Získate podporu od svojich kolegov ,alebo známich , ľudí , ktorí sú úplne na vašej strane .
Ukážte , že máte dostaok nápadov !!! a nie ste ľahostajný . Snažte sa prijať veci také , aké sú . Pozerajte sa okolo seba a uvidíte ľudí , ktorých ste si predtým nevšímali ... chodník !! Plánujte a dodržujte *)

Bonus porozumenie Baran , Panna , Váhy , Škorpión toto sú vaši najlepší radcovia

BÝK = Ideálna doba stretnúť niekoho  nového )))) Býci nachádzate sa v období nových zážitkov a nachádzate nových priateľov . Vytiahnite vaše potenncionálne problémy von medzi ľudí A nájdete pokoj vo vašom živote . Dajte do svojich dní trochu viac vášne , aby ste prežívali svoj život . Stres z prepracovanosti vám môže spôsobiť pocit slabosti . Máte dosť sľubov , ktoré dodržať . Viac ako kedkoľvek predtým verte vo vesmír to je kľúč k vášmu šťastiu

Bonus porozumenie Rak , Strelec , Vodnár toto sú vaši najlepší radcovia

BLÍŽENCI = Učte sa novým veciam .. , niektorí budete mať novú prácu , alebo lepšie miesto . Budete sa cítiť dostatočne silný , aby ste otočili bilanciu vo svoj prospech . Držte si na uzde pevne vašu pozitívnu energiu s vašimi blízšími kamarátmi . Osobné prekvapenie sa pre vás blíži ( týždeň ?)
Viete , že nemôžete mať všetko . Môžete sa starať o tých , ktorých milujete , bez zodpovednosti za ich emócie . Toto je ideálna doba , aby ste začali nový smer v udržaní vzťahov .
Ľudia , ktorí riešia problémy pre vás urobia veľa.

Bonus porozumenie Panna , Kozorožec , Škorpión , Ryby , toto sú vaši najlepší radcovia

RAK = Pre vás je toto ideálna doba stretnúť niekoho nového . Možno nedôjde k takému splneniu vašich očakávaní .. a preto musíte nájsť spôsob sa prispôsobiť novým podmienkam . Nebojte sa ak nedokážete všetko urobiť načas. Pred vami sú jednoznačne zaujímavé zoznámenia , ktoré môžu byť osobné , ale i obchodné = pracovné = kontakty a tieto vám pomôžu zabezpečiť si finančné prostriedky a preto venujte pozornosť na dôležitú komunikáciu . ( Nutne sa zabezpečte týmto smerom )

Bonus porozumenie Býk, Rak , Ryby toto sú vaši najlepší radcovia

LEV = Vaše psychické schopnosti a možnosti sú veľmi vysoké Potrebujete pracovať tvrdšie , kým môžete ( kým máte priestor a čas ) , aby ste zvýšili svoje príjmy. Dobré finančné rady prichádzajú vo forme od niekoho , koho poznáte . To prečo sa rozhodnete ( alebo ste sa už rozhodli ) , ovplyyvní celú vašu budúcnosť

Bonus porozumenie Strelec , Vodnár toto sú vaši najlepší radcovia

PANNA = Uistite sa , čo chcete a choďte za tým , Dvere sú priamo pred vami , tak ich otvorte ! Investujte peniaze do svojej budúcnosti . Akcia a inšpirácia pasujú spolu , čím vám dávajú silu do dennodenného vášho života . Nedovoľte vašej frustrácií stáť v ceste vášho úspechu pre pár nezodpovedných ľudí , inak by ste mohli stratiť zásadné veci zo zraku vášho cieľa a každý deň je iba raz !

Bonus porozumenie Býk , Rak, Lev , Škorpión toto sú vaši najlepší radcovia

VÁHY = Pravdepodobne utekáte pred realitou .. neotáčajte sa chrbtom zodpovednostiam . Pokiaľ ide o vaše vzťahy s blízkými ukazujte trpezlivosť a stálosť . Dobré finančné rady prídu od človeka , ktorého dobre poznáte .. Všetko čo potrebujte vedieť sa prirodzene dozviete , len treba , aby ste ešte trochu vydržali . Udržujte svoje srdce otvoprené mágia je všade kam sa pozriete . Môžete sa naučiť niečo hodnotné od priateľa , alebo i partnera ak sa ( niektoré váhy nerozchádzajú už s partnermi teraz = do konca roka ) Nachádzate sa v období nových skúseností a spoznávania sa s novými ľuďmi ( priateľmi ) .

Bonus porozumenie Baran , Váhy , Kozorožeč toto sú vaši najlepší radcovia

ŠKORPIÓN = Máte skvelé nápady . Váš úspech záleží len na vašej vlastnej ambicií . Ľudia okolo vás budú obťažovať svojim zdĺhavým a pomalým myslením . Vylúčte ich zo svojho zoznamu Hneď !!§§ Pokiaľ priamo nepodporujú vaše ambície , príživníkov a vysávačov je všade okolo dosť !§
Dôležité nezanedbávajte svoje zdravie . Nájdite si čas na vyslúžený odpočinok . nechajte ostatných hovoriť prvých . Majte odvahu pracovať na vašich snoch a nápadoch .
Šťastie je vám naklonené .

Bonus porozumenie Blíženci , Panna , Strelec, Ryby toto sú vaši najlepší radcovia

STRELEC = Vyhnite sa tvrdohlavosti a začnite počúvať aj iné názory . Aj keď musia byť vykonané celkom zložité dohody , všetko pôjde hladko . Cítite sa pokojne . Vaše očakávania sú skvelé . Majte trpezlivosť , zostaňte ustálený , aby ste si nastavili realizovateľné vaše ciele . Budete sa cítiť dostatočne silný , aby ste otočili vašu bilanciu vo svoj prospech . Ideálna doba na novú prácu , postup , alebo nový biznis . Je to ťažké ak práca zavadzia vášmu spoločenskému životu . Vážne buďte opatrní pri používaní slov , lebo nebudú brané na ľahkú váhu , môžu vám v budúcnosti uškodiť .

Bonus porozumenie Blíženci , Rak , Panna , Kozorožec toto sú vaši najlepší radcovia

KOZOROŽEC = Nebuďte tak tvrdohlavý . Dajte do každého dňa viac vášne , aby ste prežili viac svoj život . Vaša trpezlivosť môže byť týmto spôsobom testovaná = kľúče , ktoré potrebujete máte vo svojom vrecku . Vyjadrite sa rôznych spôsoboch aby vám ostatní dobre rozumeli a nemusí to byť tvrdými spôsobmi komunikácie . Udržujte váš život jednoduchšie = pokojnejšie = vysoký krvný tlak vám netreba !§§ Plánujte dopredu aj pre potencionálne výdavky .

Bonus porozumenie Strelec , Ryby toto sú vaši najlepší radcovia

VODNÁR = Vyhnite sa tvrdohlavosti a začnite počúvať aj iné názory . Budete sa cítiť lepšie , ľahšie . Síce sa možno cítite neporaziteľný vo svojich aktivitách . nezabudnite , že dvere sú rovno pred vami , tak ich už otvorte !§§
Dostanete sa do svojho cieľa skôr , ako si myslíte . Ľudia si všímnú , že budete vyzerať inak  ))

Bonus porozumenie Blíženci , Strelec, Kozorožec toto sú vaši najlepší radcovia

RYBY = Konečne myslite vo veľkom o zmenách , ktoré môžete urobiť . Môžno sa všetko nestane a nesplní vo vašich očakávaniach , ale vy musíte nájsť spôsob ako sa prispôsobiť novým podmienkam . Adaptabilnosť je kľúč k vášmu šťastiu . Vaše aktuálne konflitky vo vzťahoch sú skutočné , ale vy dobre viete ako ich napraviť = tak šup šup nikto tu nieje večne !!§ € " Spravte krok späť od drámy vo vašom živote a pozorne počúvajte svoje emócie. A dôležité myslite na svoje dlhodobé zdroje = zisky . A potom si už môžete zabezpečiť voľný čas oddych )○(

Bonus porozumenie Býk , Panna , Škorpión , Ryby toto sú vaši najlepší radcovia 

Fotka Janky Lilly Esper.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára