nedeľa 2. júna 2019

NOV MESIAC 03.06.2019 = 12:00 LČ = BLÍŽENCI 

)○( " SILNÉ BYČIE OČI " )○(

Blíženci
ovplyvňujú pľúca , priedušky , dzch , ramená a ruky . Sústreďte sa na dýchanie = nádych je aktívny , výdych pasívny . * Lepší výdych podporuje sústredenie brušných svalov . * Palcom jednej ruky premasírujte dlaň druhej , končeky prstov trite až do tepla - ,, prebudíte " uzdravovacie schopnosti organizmu . * Ak držíte pôst , zamerajte sa na prečistenie tela , nie na diétu . Jedzte jednoduchú stravu , najlepšie jeden druh - surová , alebo varená zelenina , ovocie , varené obilniny , strukoviny .. Pite vodu a nejedzte mäso .

***********************************************************************
Blíženci pod vplyvom svojej neúnavnej energie trpíte nesústredenosťou a chýba vám schopnosť koncentrácie . Vaša vitalita a živí naturel môže niekdy vzbudzovať dojem , že ste nedisciplinovaný a povrchní . Disciplinovaní ste iba v prípade , keď ide o ich vlastné záujmy . Vaše slová sa často rozchádzajú so skutkami . Názory okolia vás nejak nezaujímajú a keĎ dokážete vypočuť pripomienky a kritiku , nerobíte to preto , aby ste sa poučili , ale naopak , preto , aby ste tým podporili svoje vlastné názory . Ste neposední , pretože mnoho energie je vo vás a máte talent meniť predbežné pravidlá a ciele . Ako povedal jeden z Blížencov a to je skutočne pravda ,, PRAVIDLÁ SÚ NA TO , ABY SA PORUŠOVALI " .

*******************************************************************
Mesiac v nov vám dáva veľkú energiu a odvahu, ktorá je spojená v novom mesiaci jún . Je čas na odvážne nové začiatky , máte svoje predsavzatia , sny pracujte na nich . Silná pevná hviezda s byčími očami názvom Aldebaran vám prinesie úspech , v práci , v podnikaní a tiež ak z niekym súperite = vo vojne , pozor však na vysokú úzkosť a nebezpečenstvo od nepriateľov. Od iných hviezdnych vplyvov vám bude vnuknutý pocit opatrnosti a možnosť ochrany proti nepriateľom.
Toto je i tak výnimočne dobrá fáza mesiaca pre zamilovanie sa , pre zamilovaných a pre zarábanie peňazí. Môžete si splniť svoj sen, ale rovnako je tu pre vás varovanie ,aby ste neboli veľmi prehnane horlivý. Dokončite tento mesiac vo všetkých smeroch , ktoré veci treba ukončiť , uzavrieť.
Buďte vážne triezvi a obozretní voči riziku podvodov a podvodníkov.
ženy , slečny, dievčatá podvodníci sú aj na online zoznamke .
Buďte opatrní pri požičiavaní peňazí ! € a podozrievavo berte každú
z ponúk, ktoré sa zdajú byť , až moc úžasné a super ste si sadli € !! tak rýchlo ??? €> € !!! dobré teda , nech je , len , aby to bola aj pravda. " €
Účinky Mesiac v nov. od 3. júna trvá štyri týždne až do zatmenia Slnka 2. júla .Je to najlepší čas pre nový začiatok a pre začiatok nových projektov kde počas prvých dvoch týždňov tohto nového cyklu Mesiaca. Táto fáza trvá od 3. júna do Spln Mesiaca 17. júna

Mnoho šťastia prichádza k vám všetkým , vesmírne vplyvy
v čase tohto nového mesiaca .
Dôverujte v seba a nepoľavujte , uzavrite minulosť otvorte si budúcnosť .

)○( >.... Podvodníci prehráte svoju vojnu Vašu pravú tvár odhalia Byčie oči silnej pevnej hviezdy

v novom príspevky výklad pre každé znamenie na mesiac Jún 

Fotka Janky Lilly Esper.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára