piatok 7. júna 2019


Povediem Vás ( aby ste porozumeli treba to čítať od začiatku do konca) *

ako čítať Boží Rukopis


  • Veľmi často sa stretávame s tvrdením , ktoré vyplýva aj na naše dnešné postoje , že revolúcia v prírodných vedách v 16. 17. storočí a osvietenectvo , ktoré po nej nasledovalo v 18. storočí ,, vyvrátili " astrolóogiu a tak sa právom dostala na okraj záujmu spoločnosti : ,, Astrológia zažila začiatok svojho konca , mnoho z vás vie , kto objavil , že sa Zem otáča okolo Slnka bol to Koperník a smrteľný úder jej dal Galilei , ktorý pri pohľade cez svoj ďalekohľad nevidel nijakých anjelov ( pretože anjeli sú energia , k tomu budem písať neskoršie hlbšie "*. ) , ale na Mesiaci rozoznal krátery a vrchy . To bol začiatok obdobia rozumu a astronómie ." Tento názor je úplne nesprávny . Objavitelia a zástancovia heliocentrického usporiadania vesmíru ( Koperník , Galilei , Kepler ) boli takisto astrológmi a v podstate ich vlastní kolegovia - astrológovia podnecovali k zverejneniu ich prelomových objavov .
    Z hľadiska praxe obsahovo orientovaných výkladov horoskopov , ale ani predpovedi počasia v tom nevideli nijaké protirečenie , pretože rovnaký význam pripisovali symbolickým zobrazeniam ako fyzikálnym poznatkom . Pokračujem ďalej , aby ste porozumeli o čo ide a aby sme mohli spoločne pokračovať ďalej pre váš obzor a jasné vnímavé videnie podstaty ... "* Dokonca aj Newton , ktorý sa do dejín zapísal ako priekopník nového vedecko-mechanického chápania sveta , napísal úvahy o alchýmií a astrológií . Toto dielo znovu vzbudilo pozornosť až v 80. rokoch 20.storočia .
    Napriek tomu astrológia nielenže sa dostala do krízy , ale v 17. a 18. storočí takmer zanikla . Robert Hand , jeden z najznámejších astrológov súčastnosti , preto hovorí o dobe temna . k tomu sa dlhodobejšie prikláňajú verejne i ostatný duchovne mysticky zdatný
    ( vid . ja a naša spoločná komunita )
Príčiny tohoto vývoja neboli však výlučne obsiahnuté v samotnej vede. Absolútna dominancia mechanického kauzálného a mýtických súvislostí zbaveného chápania sveta bola ,, pootrebná " najmä preto , aby sa oslabila autorita cirkvi,potlačilo ľudové liečiteľstvo a jeho praktiky a aby sa tak pripravil racionálny postoj k prírode a k človeku ktorého cieľom bolo v podstate presadiť ekonomické záujmy. ( jedno slovo pre nás sa zoderiete za to že si niečo zarobíte žiadne rozptyľovanie , super bude reklama tá vás bude motivovať , technický svet , svet plný rozkoše nevernosti , poovrchností , klamstva , zrady , falošných myšlienok , vymývanie rozumu , málo odpočinku a ešte mnoho prípojných nezhôd v rodinách , pretože vaša vnútorná sila sa vysáva pre iné zdroje , láska nemá miesto , ak by iba láska k rozkoši , k neživým veciam , hrám , žiadna viera , žiadne srdce srdcu !!!!!! ) ............................................................................................................................*
Výkladovú astrológiu vychádzajúcu z analógií a nie z kauzálného usporiadania sveta nielenže odčlenili od astronómie , ale postupne jej čoraz väčšmi bránili zúčastňovať sa verejných debát a znovu ju zbavili reputácie . Na tieto súvislosti treba upozorniť ,aby mnoho ľudí pochopilo neutíchajúcu polemiku a nadradený postoj prírodovedcov k astrológií . Astrológia ako uznávaná vedná disciplína zanikla - okrem Veľkej Británie , kde dodnes pracujú astrológovia - profesionáli - a na takmer 300 rokov zmizla z Európy . Iba v umení a literatúre si naďalej zachovala priestor . ( okrem smelých , ktorý verejne pôsobia a zvolili si to tiež i za pracovnú činnosť , alebo pripojnú činnosť keďze rozumejú prirodzeným spôsobom vyšším vedomím aj mojou prácou je to už pekných pár desiatok rokov , Ďakujem Ti Bože + * )
... postupne vám budem vkladať ... chcem aby ste boli múdrejší pred cudzími tými , ktorý vám budú vykladať reálne , alebo na diaľku . moja úcta *.
Posledná veta : Nedajte si zavrhnúť svoje presvedčenie a svoju vieru . AMENFotka Janky Lilly Esper.

(s.a.s)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára